Παραστάσεις

Ζωή Μετά
Χαμηλών
Πτήσεων

Η ομάδα ΑλΜΑ παρουσίασε για πρώτη φορά

στις Βρυξέλλες,

στις 10, 11, 12 και 13 Φεβρουαρίου 2022,

την παράσταση "Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων",

μια θεατρική σύνθεση του Δημήτρη Αγορά βασισμένη στα αγαπημένα κόμικς του Αρκά.

Event.jpg
Poster%20EL_edited.jpg

Είναι μόνη

Η ομάδα μας παρουσίασε σε παγκόσμια πρεμιέρα το θεατρικό έργο του Σάκη Σερέφα "Είναι Μόνη" στις 8, 9 και 10 Νοεμβρίου 2019 στη σκηνή του θεάτρου de Lijsterbes. Οι παραστάσεις στις 8 και 9 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν παρουσία του συγγραφέα και ακολούθησε συζήτηση με το κοινό.

Όλα τα υπέροχα πράγματα

Η παράστασή μας «Όλα Τα Υπέροχα Πράγματα» επιλέχθηκε (ανάμεσα σε 32 υποψηφιότητες) και διαγωνίστηκε στο 9ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας, που διεξήχθει στις 19 - 26 Οκτωβρίου 2019.

Θέλω μια χώρα...αλλιώς

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΘΕΑΤΡΟΥ 2019:

ΚΟΙΝΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΚΤΩ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ

 

Η ομάδα μας, συμμετέχοντας στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου που οργάνωσαν για δεύτερη συνεχή χρονιά από κοινού όλες οι ελληνικές θεατρικές ομάδες των Βρυξελλών  στις 27 Μαρτίου 2019 στο θέατρο de Lijsterbes, παρουσίασε μια σύνθεση με τίτλο «Θελω Μια Χωρα…Αλλιως», βασισμένη στο έργο «Θελω Μια Χωρα» του Ανδρέα Φλουράκη.

Όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα

Η ομάδα μας παρουσίασε για πρώτη φορά στις Βρυξέλλες το διαδραστικό μονόλογο του Duncan Macmillan «Every Brilliant Thing» – «Όλα Τα Υπέροχα Πράγματα» σε δύο γλώσσες. Στα αγγλικά με την Κορίνα Hamilton – Fowle και στα ελληνικά με τη Βίκυ Καρκάνη. Οι παραστάσεις ανέβηκαν στις 22, 23 και 24 Μαρτίου 2019 στη σκηνή του θεάτρου L'Arrière-scène.

Θέλω μια χώρα

Το πρώτο έργο που παρουσίασε η ομάδα μας ήταν το «Θέλω μια Χώρα» του Ανδρέα Φλουράκη, το οποίο ανέβηκε για πρώτη φορά στις Βρυξέλλες, στις 22, 23 και 24 Ιουνίου 2018 στη σκηνή του θεάτρου de Lijsterbes.